jako nowo zarejestrowany uczestnik zostałem pozytywnie naładowany energią przez Stanleya na wspólny wyjazd w piątek o godz. 10 - wybieram się na 80% z żoną a na 95% sam:) nakręcam kolegę z Centrum który też zamierza się wybrać (wszystko zależy od tego czy dostanie płatny na weakend :) oby nie !!) . Chciałbym zapytać czy bierze z was ktoś żonę/kochankę/kobietę :)? nie chciałbym by moja się zraziła na początek że sami faceci itd :)
Wysłany: 2013-09-04, 11:19
Cieszymy się bardzo z Twojej decyzji - część z nas ze względu na wiek nie zabiera ze sobą już żon - co do kochanek nie będę wypowiadał się na Forum publicznym
Reasumując jedziemy solo ale ... bardzo będzie nam miło jak zabierzesz ze sobą swoją Panią - zapewniam Cię, że nie będzie się nudzić na naszych zlotach zawsze jest dużo Pań i wszyscy wychodzą na tym bardzo dobrze
A tak na poważnie - oczywiście zapraszamy Twoją Panią oraz Twoich kolegów zarówno z KP Wojnicz jak też KP Centrum.
Zadzwonię do Ciebie wieczorem pogadamy o noclegach / prawdopodobnie jeszcze są / chyba, że zabierzecie ze sobą namioty.
Pozdrawiam sd
_________________ ja wohl , ja wohl
ich liebe alkohol
Wysłany: 2013-09-04, 14:14
Witam !
Po ustaleniach z chapterami Kielce i Rzeszów informuję, że wspólnie spotykamy się w piątek o godz. 11.30 na Miedzianej Górze przy Zajeździe " STODÓŁKA " skąd razem ruszymy na Lutomiersk.
Tak jak już informowałem chapter Tarnów wyjeżdża w dwóch turach : I - godz. 10.00 - stacja Grosar przy ul. JPII : II tura godz. 13.30 Szczucin " TANKPOL ".
sd
_________________ ja wohl , ja wohl
ich liebe alkohol
Panowie spokojnie, bo nowy kolega się wystraszy a jego żonka wypłoszy , Hawana nie zwalaj na to, że żonka z Tobą nie lubi jeździć, tylko wreszcie przestań skąpić na siedzenie dla swojego "plecaczka"
Pozdrawiam i do zobaczenia w piątek o 10.00.
Ligi, u was na "piątce" mówiłeś mi że za rok się hajtasz więc nie sądzę że będziesz bez towarzystwa, a jeśli nawet to pewnie szybko sobie kogoś przygruchasz :P my znów odwiedzimy was całą bandą :) do zobaczenia jutro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum